حقوقی

وکیل دعاوی کارگر و کارفرما

وکیل دعاوی کارگر و کارفرما - دادگر 724

وکیل دعاوی کارگر و کارفرما در زمینه مسائل ایجاد شده بین کارگر و کارفرما فعالیت می‌کند. در واقع همیشه ممکن است بین کارفرما و کارگر اختلافاتی به وجود بیاید. اگر چه اولویت برای حل این چنین اختلافاتی، صلح و سازش میان دو طرف است. اما اگر این اختلافات منجر به طرح شکایت از جانب هر یک از طرفین شود، در اینجا وکیل دعاوی کارگر و کارفرما مطرح می‌شود. در ادامه برای کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه و مشاوره با بهترین وکیل اداره کار در تهران با گروه مشاوران نوین همراه باشید.

وکیل دعاوی کارگر و کارفرما کیست؟

وکیل دعاوی کارگر و کارفرما یا وکیل اداره کار شخصی است که اطلاعات کافی در حوزه قانون کار، بخشنامه‌ها و بیمه تامین اجتماعی دارد.

معمولا در ابتدای شروع همکاری بین کارگر و کارفرما، قراردادی مبنی بر چگونگی تعامل و همکاری بین طرفین منعقد می‌شود و گاهی نیز به صورت شفاهی مطرح می‌گردد. زمانی که بین طرفین بر اساس این قرارداد مشکلی پیش بیاید، وکیل می‌تواند خدمات خود را به افراد ارائه داده و از حقوق طرفین دفاع کند.

وکیل دعاوی کارگر و کارفرما با تکیه بر دانش خود، طرفین را از حقوق قانونی خود آگاه می‌کند. زیرا ریشه تمامی این اختلافات از نا آگاهی از قانون و مقررات حوزه کار است. همچنین وی با حضور در مرجع رسیدگی به دعاوی کارگر و کارفرما، اعم از هیات حل اختلاف یا هیات تشخیص، در رابطه با اختلافات پیش آمده از حقوق موکل خود دفاع می‌کند. وکالت دعاوی کارگر و کارفرما امری تخصصی بوده که بهتر است به عهده فردی با تجربه و آگاه سپرده شود.

وظایف وکیل دعاوی کارگر و کارفرما چیست؟

وظایف وکیل دعاوی کارگر و کارفرما - دادگر 724

وکیل دعاوی کارگر و کارفرما با تسلط به قوانین اداره کار، بخشنامه‌ها، آیین نامه‌ها، بیمه تامین اجتماعی و کلیه قوانین این حوزه و آشنایی با روند دادرسی اختلافات در مراجع مربوطه، قادر خواهد بود روند شکایت و دادرسی را سهولت ببخشد. البته لازم به ذکر است که بهترین وکیل اداره کار در تهران در کنار دانش کافی، باید تجربه کاری موفق نیز داشته باشد تا نقش قابل توجهی در دفاع از موکل خود ایفا کند.

در صورتی که شما به عنوان کارگر یا کارفرما از قوانین آگاهی نداشته یا روند دادرسی را به درستی طی نکرده باشید، به دلیل پیچیده و طولانی شدن پرونده، هزینه‌های دادرسی بیشتری را باید متحمل شوید. پس از ابتدای مطرح کردن شکایت، از مشاوره‌ی وکلای با تجربه گروه مشاوران نوین در زمینه قوانین اداره کار استفاده کنید.

دلایل شکایت کارگر از کارفرما

کارگران در صورتی که بخواهند از کارفرما به مراجع قانونی شکایت کنند باید دلیل موجه و قانونی داشته باشند تا به شکایت مطرح شده رسیدگی شود. دلایل متعددی وجود دارد که کارگر می‌تواند بابت آن‌ها از کارفرما شکایت کرده و برای احقاق حقوق قانونی خود اقدام کند. از مهم‌ترین دلایلی که کارگر می‌تواند بابت آن از کارفرما شکایت کند شامل موارد زیر است:

  • عدم عقد قرارداد با کارگر
  • عدم پرداخت حقوق و مزایای کارگر
  • عدم بیمه نمودن کارگر
  • اخراج کارگر به صورت غیر قانونی
  • تعیین مزایا کمتر از حد تعیین شده در قانون کار
  • کاهش حقوق و مزایا
  • درخواست کار بیش از حد معمول از کارگر
  • مطالبه کار از کارگر در روزهای تعطیل

دلایل شکایت کارفرما از کارگر

بر اساس مواد قانون کار در مواردی این امکان برای کارفرما فراهم شده که بتوان از کارگر به مراجع ذیصلاح شکایت کند. در صورتی که هر یک از شرایط زیر وجود داشته باشد کارفرما می‌تواند به اداره کار مراجعه کرده و از کارگر شکایت کند:

  • استعفای کارگر بدون رعایت شرایط ذکر شده در قانون (اعلام کتبی، ادامه کار به مدت 30 روز پس از استعفا و غیره)
  • اقدام کارگر برای فسخ غیر قانونی و یک طرفه قرارداد
  • ارتکاب قصور و عدم رعایت آئین‌نامه انضباطی کارگاه
  • ارتکاب جرم توسط کارگر 
  • وارد کردن خسارت به کارفرما و اموال کارگاه

ضرورت داشتن وکیل برای کارفرما در اداره کار

معمولا در ابتدای شروع همکاری بین طرفین، قراردادی مبنی بر نحوه همکاری، حقوق و مزایا دریافتی منعقد می‌شود. گاهی نیز ممکن است این توافق به صورت شفاهی صورت می‌گیرد. از آن جایی که در قانون کار و مراجع مربوطه حقوق ویژه‌ای برای کارگر در نظر گرفته شده است، بعضا پیش می‌آید که کارفرما توانایی اثبات تخلف از جانب کارگر آن هم در قراردادهای شفاهی را ندارد. اینجا است که وجود یک وکیل دعاوی کارگر و کارفرما با تجربه می‌تواند برای جبران خسارت وارده بر کارفرما و اثبات تخلف کارگر موثر باشد.

کارفرمایان محترم می‌توانند با عقد قرارداد با گروه مشاوران نوین با پرداخت اندکی هزینه‌ای، ضمن برخورداری از مشاوره حقوقی و خدمات تخصصی، خود را در مقابل حوادث و خطرات ناشی از اختلافات کارگری، دعاوی حقوقی و رسیدگی‌های تامین اجتماعی و… بیمه کنند.

با عقد قرارداد سالانه کلیه مسئولیت‌های اداری، تامین اجتماعی، روابط کار و … را مجموعه ما عهده دار بوده به طوری که هیچگونه مسئولیتی متوجه کارفرما نخواهد بود. همچنین کارفرمایان محترم همیشه می‌توانند یک مشاور و کارشناس کار و تامین اجتماعی را در کنار خود داشته و به طور سالانه از خدمات مشاوره‌ای ما بهره مند شوند.

هزینه وکیل دعاوی کارگر و کارفرما چقدر است؟

هزینه وکیل دعاوی کارگر و کارفرما - دادگر 724

هزینه وکیل اداره کار در دعاوی کار و تامین اجتماعی تعرفه‌ای مشخص ندارد زیرا حق الوکاله هر وکیل بسته به نوع پرونده، اقتضائات اقتصادی کارگران و همچنین میزان سابقه وی تعیین می‌گردد. شما کارگران و کارفرمایان محترم می‌توانید برای اطلاع دقیق از هزینه‌ها حق الوکاله، با مشاوران ما تماس بگیرید.

آیا مشورت در این زمینه با وکیل ضروری است؟

به طور حتم برای ثبت هر درخواستی که توسط هر یک از طرفین مطرح می‌شود یا تنظیم شکایت، به منظور دستیابی به نتیجه مطلوب، باید مدارک محکمه پسند برای اثبات تخلف طرف مقابل وجود داشته باشد. تشخیص این مساله تنها بر عهده وکیل دعاوی کارگر و کارفرما است که با تجربه‌ای که طی این سال‌ها بدست آورده است، موکل خود را راهنمایی کند.

همچنین مشاوره رایگان با وکیل اداره کار می‌تواند شما را با بسیاری از مباحث حقوقی مرتبط با قوانین اداره کار آشنا کند تا طبق آن تنظیم شکایت کنید. در صورت تماس با گروه مشاوران نوین، کارشناسان ما تلاش خواهند کرد تا راهنمایی‌های بیشتری در این زمینه در اختیار شما قرار دهند. 

مزایا مشاوره با وکیل دعاوی کار

در زیر مزایا مشاوره با وکیل دعاوی کار را به اختصار شرح داده‌ایم:

1. مزایای مشاوره با وکیل دعاوی کار

2. تنظیم قرارداد کاری بین کارگر و کارفرما

3. آگاه نمودن موکل از حقوق قانونی خود

4. پیشگیری از اطاله دادرسی

5. عدم نیاز به حضور موکل در مراجع رسیدگی

6. تفسیر صحیح مفاد قرارداد

7. جلوگیری از تضییع حقوق موکل با تسلط بر قوانین، رویه‌ها و بخشنامه‌ها

تفاوت بین وکیل کارگر و کارفرما 

در حقیقت تفاوتی بین وکیل کارگر و کارفرما وجود ندارد و تمامی وکلا دعاوی اداره کار در هر دو زمینه دانش حقوقی کافی را دارند. این شما هستید که تصمیم می‌گرید کدام یک از آن‌ها را به عنوان موکل خود انتخاب کنید. توجه داشته باشید که دریافت مشاوره تخصصی از بهترین وکیل اداره کار در تهران، جهت تنظیم شکایت و لوایح در خور بسیار در رای صادره از سوی اداره کار و مراجع مربوطه موثر خواهد بود.

همچنین مشاوره با وکیل دعاوی کارگر و کارفرما به شما این امکان را می‌دهد تا با دریافت پاسخ سوالات خود متوجه شوید که آیا تنظیم شکایت و پیگیری از طریق مراجع ذی صلاح، شما را به نتیجه مطلوب خواهد رساند یا خیر و آیا مدارک و مستندات کافی برای طرح دادخواست در اختیار شما قرار دارد یا خیر.

در نظر داشته باشد که رابطه کارگر و کارفرمایی حتما باید پیش از طرح شکایت در اداره کار و تشکیل جلسه بررسی گردد. در این زمینه مشاوران حقوقی دعاوی کارگر و کارفرما در گروه مشاوران نوین شما را یاری خواهند نمود.

مرجع رسیدگی به دعاوی کارگر و کارفرما

در صورتی که اختلاف بین کارگر و کارفرما به سازش ختم نشود، مراجع حل اختلاف وارد عمل شده و بر اساس قوانین موجود به رفع مشکل می‌پردازند. از جمله مراجعی که به دعاوی بین کارگر و کارفرما رسیدگی می‌کنند می‌توان موارد زیر را نام برد.

شورای اسلامی کار

اولین مرحله برای حل اختلاف کارگر و کارفرما است که به اختلافات ناشی از عدم اجرای قانون کار، قرارداد کارآموزی، موافقت‌نامه‌های کارگاهی یا پیمان‌های دسته‌جمعی رسیدگی می‌کند. در صورتی که کافرما و کارگر یا نماینده‌های قانونی آن‌ها در این شورا به توافق دست پیدا نکرده یا این شورا در واحد وجود نداشته باشد، باید از طریق انجمن صنفی کارگران نسبت به رفع مشکل اقدام شود. 

هیات تشخیص

در شرایطی که اختلاف بین کارگر و کارفرما در شورای اسلامی کار حل نشده و طرفین دعوا به توافق دست پیدا نکنند، دعوا به هیأت تشخیص ارجاع داده خواهد شد. شکایت در این هیأت مورد بررسی قرار گرفته و بر اساس شواهد و مدارک رأی لازم صادر خواهد شد که از قابلیت اعتراض برخوردار است. 

هیات حل اختلاف کار

در صورتی که هر یک از طرفین دعوا به رأی صادر شده توسط هیأت تشخیص اعتراض داشته باشند، دعوا به هیأت حل اختلاف کار ارجاع داده خواهد شد. این هیأت از اعضای زیر تشکیل می‌شود:

  • سه نفر نماینده دولت (مدیرکل کار و امور اجتماعی استان یا نماینده قانونی، فرماندار شهرستان یا نماینده قانونی و رئیس دادگستری شهرستان یا نماینده قانونی)
  • سه نفر نماینده کارگران که که توسط کانون هماهنگی شورای اسلامی کار استان یا کانون انجمن‌های صنفی کارگران یا مجمع نمایندگان کارگران واحدهای منطقه انتخاب می‌شوند. 
  • سه نفر نماینده کارفرمایان که توسط مدیران واحدهای منطقه انتخاب می‌شوند. 

تشکیل جلسات دادرسی و نحوه رسیدگی به شکایت در این هیأت بر اساس قوانین کار بوده و رأی صادره توسط این هیأت لازم‌الاجرا خواهد بود. 

دیوان عدالت اداری

در صورتی که هر یک از طرفین دعوا به رأی صادر شده توسط هیأت حل اختلاف کار معترض باشند، باید اعتراض خود را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنند. بر اساس اصل 173 قانون اساسی وظیفه دیوان عدالت اداری رسیدگی به شکایات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مأمورین یا واحدها یا آیین‌نامه‌های دولتی و احقاق حقوق آن‌ها است. 

خدمات گروه مشاوران نوین برای کارگران و کارفرمایان

کارفرمایان محترم می‌توانند با عقد قرارداد با گروه مشاوران نوین با پرداخت اندکی هزینه‌ای، ضمن برخورداری از مشاوره حقوقی و خدمات تخصصی، خود را در مقابل حوادث و خطرات ناشی از اختلافات کارگری، دعاوی حقوقی که در آینده ممکن است پیش بیاید و رسیدگی‌های تامین اجتماعی و… بیمه کنند.

بهترین وکیل کار در تهران در گروه ما به صورت تخصصی تمامی فعالیت‌های مرتبط با اداره کار را بدون نیاز به حضور کارگر یا کارفرما انجام می‌دهد. همانطور که مستحضر هستید هیچ مجموعه حقوقی‌ای تعهد به نتیجه رسیدن رای را نمی‌دهند.

اما وکلا گروه مشاوران پیش از انعقاد قرارداد پرونده را به صورت کامل بررسی کرده و صرفا در صورتی که مطمئن باشد امکان اخذ رای وجود دارد قرارداد وکالت را منعقد می‌کند. این موضوع خیال موکلین را از بابت پول پرداختی راحت می‌کند و شانس گرفتن رای مورد نظر را بسیار بالا می‌برد.

از سایر مزایای همکاری با ما می‌توان به تامین نیروی انسانی فنی، متعهد و مجرب و تامین سرمایه در گردش مورد نیاز کارفرمایان اشاره کرد. باید توجه داشت که شناسایی و انتخاب مرجع صالح برای طرح شکایت مهم‌ترین نکته در رابطه با اداره کار است. شما می‌توانید با مشاوره با وکیل دعاوی کارگر و کارفرما گروه مشاوران نوین به این امر دست یابید.

خدمات مجموعه ما در رابطه با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شرح زیر است:

1. تنظیم قرارداد کار (مقطعی، پیمان و دائم)

2. شرکت در جلسه هیات تشخیص و حل اختلاف

3. قبول وکالت دعاوی کارگری و کارفرمایی اتباع خارجی

4. تنظیم لایحه دفاعی جهت ارائه به دیوان عدالت اداری

5. تنظیم و ارائه طرح طبقه بندی مشاغل

6. تنظیم آئین نامه‌های انضباطی کارگری

7. تنظیم طرح تسویه حساب‌های دوره‌ای از کارکنان

8. تنظیم و ارائه طرح مشاغل سخت و زیان آور

9. قبول کلیه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان

و …

کافی است با ما تماس بگیرید.

سوالات متداول 

آیا رای صادر شده در هیات حل اختلاف کار قابل اعتراض است؟

بله. با این که رای صادر شده در هیات اختلاف کار، قطعی است، اما در دیوان عدالت اداری قابل اعتراض می‌باشد و اعتراض به رای صادر گشته مانع از اجرا رای نیست.

شماره تلفن وکیل دعاوی کارگر و کارفرما چند است؟

کارگران و کارفرمایان در صورت بروز مشکل و دعاوی می‌توانند با شماره‌های مجموعه دادگر724 در بخش تماس با ما، با مجموعه تماس گرفته و مشاوره دریافت کنند.

 

4.3 از 5 - (3 رای)

17 دیدگاه در “وکیل دعاوی کارگر و کارفرما

  1. فهیمه گفت:

    مطالب سایت شما را دارم چک میکنم بسیار خوب. خسته نباشید. .

  2. حانیه گفت:

    بسیار جامع و کامل

  3. رقیه گفت:

    سلام اگه تو قرارداد عیدی و سنوات ذکر نشه کارفرما میتونه نده؟

    1. mirzaei گفت:

      سلام با مجموعه ما تماس بگیرید تا کارشناس شما را راهنمایی کنه.
      02166381825
      02166841241

  4. احمد گفت:

    سلام. من کارگر ساختمانیم. چند وقت پیش حادثه برام توی کار پیش اومد. ولی چون بیمه نبودم کارفرما کلا هزینه پرداخت نکرد. میتونم شکایت کنم ازش؟

    1. mirzaei گفت:

      سلام. برای دریافت مشاوره کامل در این رابطه با شماره های 02166381825، 02166841241 تماس بگیرید.

  5. علی اکبر احمدی گفت:

    سلام بنده میخوام طرح مشاوره و درصورت نیاز وکیل در امور کار پرونده منو قبول کنه
    اگه لطف کنید ۰۹۳۷۲۸۸۲۳۵۰ بامن تماسی بگیرید ممنون
    سوال اینکه
    اگر شخصی تا پایان سال قراداد داشته بوده و کتبا پایان کار را اعلام نکرده باشن
    و روز اول سال جدید هم ورود داشته به مجموعه
    ایا میتوان طرح شکایت جهت تمدید قرارداد قبلی داشت

    1. mirzaei گفت:

      سلام. لطفا با شماره 02166381825 و 02166841241 تماس بگیرید.

    2. mirzaei گفت:

      اگر بتونید اثبات کنید در سال جدید هم کارکرد داشتید می تونید قبل از یک ماه درخواست به کار ثبت کنید.

  6. عباس شیرازیانی گفت:

    سلام ممنون از اطلاع رسانی جهت مشاوره اداره کار شمیرانات دررابطه با شکایت از کارفرما جهت اخذ سنوات وعیدی و مرخصی راهنمایی بفرمایید ممنون از

    1. فاطمه اسدی گفت:

      سلام برای ثبت شکایت به سامانه جامع روابط کار مراجعه کنید. جهت راهنمایی بیشتر یا دقیق تر سوالتون رو مطرح کنید یا با مجموعه تماس بگیرید

  7. رامبن گفت:

    سلام وقتتون بخیر بنده بعلت تصادف دوسال استراحت پزشکی داشتم بعد از اون کارفرما اخراجم کردم درخواست بیمه بیکاری کردم، بهم تعلق میگیره؟

    1. fazaeli گفت:

      سلام بله

  8. حمیدرضایاسایی گفت:

    سلام اینجانب بابت عدم پرداخت حقوق به مدت سه ماه وعدم نیازایران توسط شخص مدیر عامل شکایت کردم. آیا می توانم تا آخر سال حقوق دریافت کنم وعیدی هم بگیرم چون عدم نیاز م زده وبدون اینکه قبلا اعلا کنه در همان روز عذر من راخواسته

    1. fazaeli گفت:

      سلام وقت بخیر اگر تا آخر سال قرارداد داشته باشید یک ماه از تاریخ عدم نیاز فرصت دارید ثبت شکایت بازگشت به کار انجام دهید.

  9. فروز گفت:

    سلام، من در یک شرکت پیمانکاری عمرانی در واحد حسابداری مشغول بکار بودم،۴/۳۱ از شرکت اخراج شدم ۵/۲۰ شکایتم جهت دریافت بیمه بیکاری ثبت کردم. کارفرما برای دفتر مرکزی کد کارگاه نگرفته بود و لیست تمام پرسنل دفتری و دائمی رو در لیست پروژه ها ارسال میکرده، بعد از حدود ۵ ماه درخواستم رد شده. نظر اداره کار اینطوری بوده که طبق دستورالعمل شماره ۶۲ روابط کار ماده ۵ مشمول دریافت بیمه بیکاری نمیباشد و تامین اجتماعی هم نوشته به دلیل ماهیت غیر دائم کارگاه مورد تایید نمیباشد.
    این در صورتی که ۳٪ بیکاری در لیست ارسالی دریافت میشده از طرف تامین اجتماعی، و دوم تامین اجتماعی جهت دریافت لیست بیمه پروژه ای که اسم خانم در آن بوده ممانعت میکرده و دلیلشون هم این بوده که خانم ها نمیتوانند در پروژه های عمرانی و در کارگاه کار کنند ولی برای پرداخت بیمه بیکاری میگویند شما پرسنل کارگاه بودید و باید بیشتر از ۴ سال در اون کارگاه سابقه بیمه داشته باشید.
    از طرفی هم خود کارفرما تایید کرده که من پرسنل دفتری شرکت بودم نه پرسنل کارگاهی ولی درخواستم رد شده. ممنون میشم اگر راهی داره کمکم کنید

    1. mirzaee گفت:

      سلام وقت بخیر باید در اداره کار شکایت کنید برای اصلاح بیمه تون که شما پرسنل دفتری بودید نه پرسنل پروژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *